0343 – 745260

Heeft u hulp nodig of een vraag?
Geen probleem! Bel: 0343 – 745260

Metem_Contactblok_Arjen
  Grootste assortiment deklijsten van Nederland uit eigen zetterij
Voor 12:00 uur besteld vandaag verzonden*
Gratis verzending vanaf 200 euro

Klantenservice

Klantenservice

Bedrijfs gegevens

Metem B.V.
Haarbos 10

3953 HA Maarsbergen
Nederland

0343 – 745260
E verkoop@metem-zetwerk.nl

KVK 86635093
BTW nummer NL864030964B01

Contact Formulier

Vragen?

Kijk hier voor de meest gestelde vragen.

METEM Zetwerk en meer

Assortiment

Ikmetem.nl is dé online winkel voor materialen voor dakrandafwerking en hemelwaterafvoer (hwa). Metem biedt een zeer ruim assortiment dakgoten, deklijsten, regenpijpen en dakkappen in vele kleuren. Daarnaast vindt u ook een bijpassend aanbod bevestigingsmaterialen en hulpstukken. Hiermee kunt u direct zelf aan de slag. We bieden oplossingen in zink, aluminium, koper en staal. Een hoge, duurzame kwaliteit is kenmerkend voor de producten in onze webshop.

Specialisten in maatwerk
Biedt ons ruime assortiment niet exact wat u zoekt? Bestel het gewenste zetwerk dan op maat. Ook dit kan eenvoudig online. Gebruik hiervoor ons online bestelformulier. Eventuele werktekeningen kunt u hier gemakkelijk uploaden en meesturen. Het door u bestelde maatwerk leveren we nauwkeurig en snel op locatie. Heeft u uw producten op zeer korte termijn nodig? Gebruik dan onze speciale spoedservice. Neem hiervoor telefonisch contact op met ons.

In eigen beheer
Onze productie is in eigen beheer en vindt plaats in onze vestiging in Maarsbergen. Vanuit onze zetterij leveren wij rechtstreeks aan professionals en particulieren door heel Nederland. Omdat wij uw producten zelf maken, zijn wij niet afhankelijk van derden. Hierdoor zien wij zelf toe op de kwaliteit en is de levertijd razendsnel. Zelfs bij complexe maatwerk-projecten.

Service
Goede service is vanzelfsprekend in onze ambachtelijke bedrijfscultuur. Wij hechten er veel waarde aan dat u geholpen wordt door vakmensen met verstand van zaken. Met ruim vijftien jaar ervaring kent het vak voor ons geen geheimen. Hierdoor leveren wij de beste producten én zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Belt of mailt u ons gerust in het geval van twijfels, vragen of opmerkingen. De specialisten van Ikmetem.nl nemen graag de tijd om u persoonlijk op weg te helpen.

Heeft u net even iets anders nodig dan dat wij aanbieden? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Metem bus
0
×

 

Hallo!

Klik op een van onze contacten hieronder om te chatten op WhatsApp
×