0343 – 745260

Heeft u hulp nodig of een vraag?
Geen probleem! Bel: 0343 – 745260

Metem_Contactblok_Arjen
  Grootste assortiment deklijsten van Nederland uit eigen zetterij
Voor 12:00 uur besteld vandaag verzonden*
Gratis verzending vanaf 200 euro

Maatwerk

Zink, Aluminium en Koper als  betrouwbaar bouwmateriaal

Een levensduur van ruim 75 jaar en 100% recyclebaar.

Op deze pagina vind u al het zinken aluminium en koperen  zetwerk in alle soorten en maten. Het maatwerk wordt gezet in onze eigen zetterij, zo hebben wij de volledige controle over het productieproces en kunnen wij producten van hoge kwaliteit leveren. Heeft u een afwijkende maat nodig die hier niet tussenstaat, neem gerust contact op.

elzink vector
prefa logo

Aanbod Maatwerk
Bij ons bestelt u  een breed scala maatwerkproducten gemaakt van zink, koper, aluminium, plastisol, gegalvaniseerd staalplaat in vrijwel alle RAL-kleuren, of zelfs lood. Wij hebben de oplossing voor vrijwel al uw individuele wensen. 

Wilt u een maatwerkproduct dat hier niet beschreven staat? Neem dan contact op, onze specialisten sparren graag met u over alle denkbare oplossingen.

 

Veel bestelde Maatwerkproducten
De meest op maat bestelde producten zijn deklijsten in aluminium. Klanten kloppen bij ons aan, vooral vanwege de wijde range beschikbare kleurenopties. Maar ook zinken deklijsten genieten grote populariteit.

Onze hoofdproducten omvatten diverse soorten dak- en gevelbekleding van zink, koper en aluminium, compleet met de benodigde profielen. Ook bieden we op maat gemaakte zinken dakgoten met de juiste kopschotten en details om een naadloze installatie te garanderen.

Daarnaast kunt u bij ons ook zinken of aluminium zijwangen op maat bestellen voor uw dakkapel. Ook voor het interieur bieden we fantastische maatwerkproducten. Denk aan plinten voor zowel interieur of rolgordijngeleiders voor een perfect verduisterde slaapkamer. Bovendien verzorgen we zetwerk voor balies en werkbladen, evenals keukenbladen, met dezelfde precisie en aandacht voor detail.

Aandacht voor Ontwerp
Bij het plaatsen van een bestelling op maat zijn er enkele belangrijke aandachtspunten. We begrijpen dat u specifieke ideeën heeft, en we staan klaar om deze om te zetten in hoogwaardige maatwerkproducten. Voor een accurate offerte en een soepele productie is een overzichtelijke tekening met de juiste specificaties van cruciaal belang. Benader ons gerust om uw ontwerpvisie te bespreken. U kunt vertrouwen op onze hoge betrokkenheid om aan uw verwachtingen te voldoen.

Levertijden
Onze levertijden zijn zeer concurrerend, met een gemiddelde doorlooptijd van 3-5 werkdagen voor maatwerkproducten. Voor standaard deklijsten en goten is de levertijd slechts 1-3 dagen.
Het is vanzelfsprekend dat kwaliteit de tijd waard is en uw wachten op maatwerkproducten wordt beloond met een eindresultaat van de hoogste kwaliteit.

We streven ernaar om hoogwaardige maatwerkproducten te leveren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Bij ons gaat kwaliteit en precisie boven alles, en het geeft ons veel voldoening om onze klanten te voorzien van oplossingen die op maat zijn gemaakt voor hun specifieke wensen. Wij staan voor u klaar met vakkundig advies en natuurlijk de mooiste, ambachtelijke maatwerkproducten.

 

0
×

 

Hallo!

Klik op een van onze contacten hieronder om te chatten op WhatsApp
×