0343 – 745260

Heeft u hulp nodig of een vraag?
Geen probleem! Bel: 0343 – 745260

Metem_Contactblok_Arjen
  Grootste assortiment deklijsten van Nederland uit eigen zetterij
Voor 12:00 uur besteld vandaag verzonden*
Gratis verzending vanaf 200 euro

Deklijsten

Deklijsten

Zinken, aluminium, stalen of koperen deklijsten.

Onze deklijsten bieden een hoogwaardige, waterdichte afwerking en bescherming van dakranden en dakgoten. Maar het esthetische aspect verdient minstens zoveel aandacht. Daarom vindt u hier zoveel mogelijk informatie over de deklijsten die wij verkopen. Ook inspireren wij u welk materiaal het best past bij uw project. Het maakt niet uit of een slimme doe-het-zelver bent of het werken aan uw woning uitbesteedt. Onze webshop levert aan professionals en particulieren.

Montagehandleiding

handleiding

Wat is een deklijst?

Een deklijst is een afwerkingsprofiel voor de bouw. Hiermee maakt u de dakranden en dakgoten van een woning of ander gebouw waterdicht. Op onze webshop zijn deklijsten te koop in vier verschillende materialen: zink, aluminium, koper en staal. Hierbij maakt u een keuze uit een deklijst mét of zonder kraal. Zink, koper en aluminium zijn materialen voor de bewuste bouwer. U kiest voor hoogwaardige materialen die lang meegaan. Ze zijn uitermate geschikt voor het verfraaien, verduurzamen en onderhouden van uw woning of (bij-)gebouw.

Waarom een deklijst?

De één kiest voor deklijsten voor een goede waterafvoer, de ander om bescherming tegen allerlei weersinvloeden. Deklijsten zijn een effectieve oplossing om de levensduur van dakranden en dakgoten verlengen en schade voorkomen. Maar onze deklijsten zijn bovendien heel specifiek ontworpen om de visuele aantrekkingskracht van uw pand te vergroten. U ziet dit vaak toegepast bij gebouwen met een klassieke of traditionele uitstraling. Deklijsten van koper, aluminium of zink zijn typische keuzes voor wie veel waarde hecht aan esthetiek.

Deklijst met of zonder kraal

De “kraal” is de naar binnen krullende ronde afwerking aan onderkant van de deklijst. Het is een decoratief element. Het gebruik van een kraal is optioneel. Het heeft geen andere functie dan die van esthetiek. Of u kiest voor deklijsten mét of zonder kraal, hangt dus helemaal af van de stijl van het gebouw.

We krijgen veel vraag naar deklijsten met kraal voor renovatieprojecten voor historisch erfgoed. De decoratieve kraal zorgt voor een authentieke afwerking. Daarom zien we ze vaak toegepast op panden met een rijke architectonische geschiedenis, zoals oude herenhuizen of monumentale panden. De stijlvolle touch is daarnaast ook heel passend bij nieuwe, veelal vrijstaande woningen. Van klassieke villa’s, statig en elegant, tot woningen in boerderijstijl, zoals een landelijke boerderij of een schuurwoning. De rustieke uitstraling van de kraal versterkt de landelijke sfeer.

Dekijsten bestellen

In onze webshop bestelt u zowel de lengtes als de prefab hoeken. Ideaal, die hoeft u niet meer ‘op het dak’ te maken. Onze prefab deklijsten zijn verkrijgbaar in de meest gangbare maten. U vindt de afmetingen in het dropdown-menu bij ieder product. Al onze deklijsten zijn ook precies op de gewenste maat te bestellen. Kijkt u hiervoor bij deklijst op maat. Let op: u kunt alleen de zinken en koperen deklijsten kopen mét en zonder kraal.
Montage is heel eenvoudig met de klangen en afdekkapjes die wij meeleveren. Alles over de montage ziet u in bovenstaande animatie.

Advies

Bij uw keuze voor het materiaal en afwerking is de specifieke architectonische stijl, het karakter en de wensen van uw project belangrijk. Win daarom gerust advies in bij een professional op het gebied van dakafwerking. Wij zijn graag uw gesprekspartner om ervoor te zorgen dat de keuze goed aansluit bij de beoogde uitstraling.

0
×

 

Hallo!

Klik op een van onze contacten hieronder om te chatten op WhatsApp
×