0343 – 745260

Heeft u hulp nodig of een vraag?
Geen probleem! Bel: 0343 – 745260

Metem_Contactblok_Arjen
  Grootste assortiment deklijsten van Nederland uit eigen zetterij
Voor 12:00 uur besteld vandaag verzonden*
Gratis verzending vanaf 200 euro

Dakgoten

Zink, aluminium of koperen dakgoten.

Metem levert dakgoten van hoge, duurzame kwaliteit in een groot assortiment qua materialen, kleuren en afwerkingen.
Dakgoten zijn te bestellen in twee standaard vormen: mastgoot of bakgoot.
Daarnaast bieden we compleet gesoldeerde dakgoten aan of een dakgoot helemaal op maat gemaakt.

Zink, aluminium of koperen dakgoten.

Naast de standaard mast- en bakgoten, leveren wij elke vorm of afmeting dakgoot op maat. Metem levert rechtstreeks aan zowel bedrijven als particulieren. Hier inspireren wij u welke dakgoot het beste past bij uw project.

Een dakgoot zorgt voor een goede afvoer van hemelwater, een belangrijke functie. Traditioneel waren dakgoten vrijwel altijd gemaakt van zink. Nog steeds is dit een veelgekozen oplossing en vindt u bij ons alle onderdelen voor een complete zinken dakgoot. De populariteit wordt overigens ingehaald door dakgoten van aluminium- die we leveren in maar liefst dertien kleuren. Hiervan zijn zes kleuren direct leverbaar vanuit de webshop, de overige kleuren bestelt u op aanvraag. Of kiest u voor elegant koper? Ook een dakgoot op maat is mogelijk.

Meer informatie of advies nodig?
Weet u niet precies wat u nodig heeft of heeft u twijfels welke regenpijp geschikt is? Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.

Mast of bakgoot?

Dakgoten zijn te bestellen in twee standaard vormen: mastgoot of bakgoot. Beiden zijn goed geschikt voor gebouwen met een groot dakoppervlak. Bij gebouwen met een traditionele uitstraling ziet u vaker mastgoten. Bakgoten, met de rechte hoeken, passen meer bij eigentijdse architectuur. Het uiterlijk is strakker en moderner. Waar u voor kiest is dus zeer smaakgebonden en afhankelijk van welk effect u wilt. Onze aluminium-lijn biedt zoveel keuze qua kleuren. U vindt altijd een goot die past bij de stijl van uw woning. De koperen goot is ook een uitstekende keuze voor een modern ontwerp. Het geeft de woning tegelijkertijd een vleugje weelderigheid. En hoe elegant staat een koperen dakgoot op een woning met een rieten kap?

Dakgoot van aluminium

Aluminium dakgoten bieden wij van het merk PREFA. Het is een relatief nieuw product en daarom vertellen we u graag over de voordelen ervan.
Aluminium dakgoten zijn lichter. Dat maakt de installatie eenvoudiger en het belast de draagconstructie minder. Ook zijn ze van nature goed bestand tegen roest. Voor een product dat voortdurend blootstaat aan water is dat een zwaarwegend voordeel. U begrijpt hoe prettig dit is voor het onderhoud van uw dakgoot. Bovendien biedt PREFA maar liefst veertig jaar garantie op het materiaal én de kleur.

Wij merken het meest waardering voor aluminium vanwege de verschillende kleuren. Momenteel zien we dat veel klanten dakgoten van aluminium in zwart en antraciet bestellen.

Zinken gesoldeerde dakgoten

Het belangrijkste kenmerk van een gesoldeerde goot is dat deze prefab in elkaar gezet (gesoldeerd) wordt. Het samenstellen én solderen van uw zinken dakgoot doen wij in eigen zetterij. Ook solderen wij het kopschot, waarbij u zelf aangeeft of die links of rechts moet komen. Een gesoldeerde dakgoot biedt veel voordelen. Het solderen zorgt allereerst voor een sterke en waterdichte verbinding. Daarbij is het resultaat duurzamer: doordat het tot één geheel is gemaakt, is het minder gevoelig voor slijtage of schade. Ten slotte is het eenvoudiger om een dakgoot aan één stuk te monteren.

Waarom Ikmetem?

Zit uw model er niet bij? Geen probleem!

0
×

 

Hallo!

Klik op een van onze contacten hieronder om te chatten op WhatsApp
×